2010-08-20 13:26:02• hírek • Blikk

Csábító sztárok

Szinte végeláthatatlan a sor, hány szerelem, házasság született Hollywoodban munkakapcsolatból. A közös mindegyikben az, hogy szinte minden esetben el kell csábítani valaki mellől a kiszemelt prédát. A leghírhedtebb talán Angelina Jolie (35) és Brad Pitt (44) románca, mely a Mr. és Mrs. Smith forgatásán teljesedett ki.

A Tomb Rider sztárja hihetetlen akaraterővel dolgozott egy időben karrierje építésén, munkálatait sikeresen hangolta össze szerelmi életével. Billy Bob Thornton ugyan elég perverz volt számára, de nem volt igazán tekintélye Hollywoodban, nem is írtak róla, és nem volt elég pénze sem. Ezért az akkor legmenőbb két sztárra, Johnny Deppre és Brad Pittre vetette ki hálóját, és mivel Deppet nem tudta lecsapni a francia Vanessa Paradis kezéről, utóbbit csábította el nejétől, Jennifer Anistontól.

Jennifer Lopez (40) szinte minden alkalommal munkatársába szeretett bele, P. Diddyvel stúdiómunkák alatt ismerkedett meg, második férjével, Chris Judd-dal videoklipjében táncolt, Ben Affleckel pedig a Gigli forgatásán ismerkedett meg, harmadik férjével, Mark Anthonyval a Hölgyválasz zenéjének felvételén szerettek újból egymásba.

Julia Roberts (42), a Micsoda nő! sztárja 9 éve, A mexikói forgatásán orozta el sminkes nejétől, Vera Steimbergtől férjét, Danny Modert, azóta három gyerekük született.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A Mr. és Mrs. forgatásán házaspárt játszott Brad Pitt és Angelina Jolie
A Mr. és Mrs. forgatásán házaspárt játszott Brad Pitt és Angelina Jolie


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: